Двотижневе меню на літньо-осінній період

                «Погоджено»
Начальник Миронівського міжрайонного Управління
Головного управління Держсанепідслужби
в Київській області
Вакарчук О.В.
______________________
____ ________________ 2013р.
                «Затверджено»
Міський голова
м. Миронівки

Савенко В.М.
__________________
____ ____________ 2013р.

 

 

Двотижневе меню на літньо-осінній період  для дітей,
які відвідують дошкільний навчальний заклад «Цукринка» ,
розроблене на виконання норм харчування,
затверджених Постановою Кабінету Міністрів України №258 від 21.05.1992р.

Перший тиждень

Назва страви Вихід, до 3-х років Вихід, від 3-х до 6 років
Понеділок
сніданок
  1. Каша ячна
100 130
  1. Курі відварені
50\5 70\7,5
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Чай з цукром
150 200
  1. Хліб з маслом і твердим сиром 10:00 Сік
40\5\5 100 60\8\10 100
обід
  1. Борщ український зі сметаною
200\8 250\10
  1. Вермішель відв.
100 130
  1. Гуляш
30\50 50\50
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Компот з с\ф
150 200
  1. Свіжі фрукти
100 150
підвечірок
  1. Яйце варене
1 1
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Сирники з сметаною
95/10 150/15
  1. Молоко кип”яче
150 200
Вівторок
сніданок
  1. Каша гречана
100 130
  1. Риба тушкована з овочами
50 75
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб з маслом і твердим сиром
40/5/5 60/8/10
  1. Чай з цукром

10:00 Сік

150 100 200 100
обід
  1. Суп гороховий
200 250
  1. Плов з м’ясом
30/100 50/100
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Компот із с/ф
150 200
  1. Фрукти свіжі
100 150
підвечірок
  1. Молочна манна каша 2. Яйце варене 3.Овочі посезону
200 1 40 200 1 50
  1.  
20 30
5. Какао з молока 150 200
6. Хліб 30 40
Середа
сніданок
  1. Рис відварений
100 130
  1. Сарделька /сосиска відварена
60 80
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Чай з цукром
150 200
  1. Хліб з маслом і твердим сиром 10:00 Свіжі фрукти
40/5/5 100 60/8/10 150
обід
  1. Суп з фрикадельками
200/35 250/35
  1. Картопляне пюре
130 150
  1. Риба жарена
60 80
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Сік
100 100
підвечірок
  1. Ліниві вареники з сиром і сметаною
115/15 150/15
  1. Чай з молоком 3. Конд. вироби
150 20 200 30
Четвер
сніданок
  1. Вермішель відварена
100 130
  1. Курі відварені
50/5 70/7,5
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Чай з цукром
150 200
  1. Хліб з маслом і твердим сиром 10:00 Сік
40/5/5 100 60/8/10 100
обід
  1. Суп геркулесовий
200 250
  1. Рагу з м”яса та овочів
47/153 47/153
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Компот із с/ф 6. Свіжі фрукти
150 100 200 150
підвечірок
  1. Каша молочна в’язка рисова
200 200
  1. Какао з молоком
150 200
  1. Оладі з медом
100 /10 150/15
П’ятниця
сніданок
  1. Каша гречана
100 130
  1. Яйце варене
1 1
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Чай з цукром
150 200
  1. Хліб з маслом і твердим сиром
40/5/5 60/8/10
  1. Сік 10:00
100 100
обід
  1. Бурячник з сметаною
200/8 250/10
  1. Картопляне пюре
130 150
  1. Котлета м”ясна
50 50
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Компот із с\Ф
150 200
  1. Свіжі фрукти
100 150
підвечірок
  1. Суп молочний з макаронними виробами
200 200
  1. Кисіль молочний
150 200
  1. Булка з медом
30/10 50/15
Другий тиждень
Понеділок
сніданок
  1. Каша гречана
100 130
  1. Яйце варене
1 1
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Чай з цукром
150 200
  1. Хліб з маслом та твердим сиром
40/5/5 60/8/10
  1. Сік 10:00
100 100
обід
  1. Суп овочевий з сметаною
200/8 250/10
  1. Плов з м’ясом
30/100 50/100
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Компот з с\Ф
150 200
  1. Хліб 6. Свіжі фрукти
50 100 60 150
підвечірок
  1. Молочна манна каша
200 200
  1. Оладі з медом
100/10 150/15
  1. Молоко кип”яче
150 200
Вівторок
сніданок
  1. Каша пшенична
100 130
  1. Риба жарена
80 100
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб з маслом та твердим сиром
40/5/5 60\8\10
  1. Чай з цукром 10:00 Сік
150 100 200 100
обід
  1. Борщ український з сметаною
200\8 250\10
  1. Картопля тушена з м’ясом
50/100 50/150
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб
50 60
  1. Компот з свіжих фруктів
150 200
підвечірок
  1. Молочна гречана каша
200 200
  1. Конд. вироби
20 30
  1. Чай з молоком
150 200
  1. Свіжі фрукти 5. Яйце варене 6. Овочі по сезону 7. Хліб
100 1 40 30 150 1 50 40
Середа
сніданок
  1. Каша ячна
100 130
  1. Яйце варене
1 1
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Хліб з маслом і твердим сиром
40/5/5 60/8/10
  1. Чай з цукром 10:00 Сік
150 100 200 100
обід
  1. Бурячник з сметаною
200/8 250\10
  1. Шарові голубці
150 180
  1. Компот з с/ф
150 200
  1. Хліб
50 60
  1. Свіжі фрукти
100 150
підвечірок
  1. Сирники з сметаною
95/15 130/15
  1. Какао з молока 3. Конд. вироби
150 20 200 30
Четвер
сніданок
  1. Макарони відварені
100 150
  1. Сосиска /сарделька відварена
60 80
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Булка з маслом і твердим сиром
40/5/5 60/8/10
  1. Чай з цукром 10:00 Свіжі фрукти
150 100 200 150
обід
  1. Суп гречаний
200 250
  1. Картопляне пюре
130 150
  1. Риба тушена з овочами
50 75
  1. Цибуля жарена в фритюрі
40 50
  1. Сік
100 150
  1. Хліб
50 60
підвечірок
  1. Молочна манна каша
200 200
  1. Ліниві вареники з сметаною
130/15 150/15
  1. Чай з цукром
150 200
Пятниця
сніданок
  1. Каша вівсяна
100 130
  1. Курі тушені в соусі
30/50 50/50
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Чай з цукром
150 200
  1. Хліб з маслом і твердим сиром
40/5/5 60/8/10
  1. 10:00 Сік
100 100
обід
  1. Суп картопляний з макаронними виробами
200 250
  1. Рагу з м”яса та овочів
47/153 47/153
  1. Овочі по сезону
40 50
  1. Компот з с/ф
150 200
  1. Хліб
50 60
  1. Свіжі фрукти
100 150
підвечірок
  1. Каша молочна в’язка рисова
200 200
  1. Булка з медом
30/10 40/10
  1. Чай з молоком
  2. Яйце варене
  3. Овочі по сезону
  4. Хліб
150 1 40 30 200 1 50 40